Fejér

2022.08.18. 13:00

Ittas járművezetők szenvedtek balesetet

Közúti közlekedési baleset történt a 2022. augusztus 17-én 14 óra 30 perckor a 6402 számú út 4-es kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Lajoskomárom irányából Dég irányába. Haladása során a sofőr egy útkanyarulatban elveszítette uralmát a jármű irányítása felett és először az út menti árokba hajtott, majd egy mezőgazdasági területen állt meg. A járművezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd előállították, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a férfi, aki balesetet szenvedett 2022. augusztus 17-én 18 óra 50 perckor a 62-es számú főút 23-as kilométerszelvényében, Szabadegyháza térségében. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a gépkocsi, Székesfehérvár irányába közlekedve, először lehajtott a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, ezt követően a jármű megcsúszott, majd árokba csapódott. Az 54 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában