Kék hírek

2022.08.06. 09:00

Büntetőeljárás indult a Papírgyári úton ittasan balesetet okozó sofőr ellen

Ittasan balesetet okozó járművezetővel, valamint eltűnés miatt körözött fiatallal szemben intézkedtek az egyenruhások.

police.hu

Illusztráció

Dunaújvárosba, a Papírgyári útra, egy közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2022. augusztus 5-én délután. Egy Ford típusú személygépjármű 53 éves vezetője közlekedett a 6-os főút irányába, haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító személyautót, ezért nekiütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a balesetet okozó, figyelmetlen sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért őt az egyenruhások elfogták és további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig bevonták. A helyi lakossal szemben büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, írja a police.hu.

Bicskén, a Kossuth utcában ellenőriztek a járőrök egy 13 éves fiatalt 2022. augusztus 5-én a késő esti órákban. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a fiú körözését rendelte el, eltűnés miatt. Az egyenruhások a bócsai fiatalt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a gyermekotthonba kísérték.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában