Kék hírek

2022.08.07. 15:00

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 6-án egy súlyos sérüléses és három anyagi káros baleset történt, írja a police.hu.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. augusztus 6-án 23 óra körüli időben Pincehely belterületén. Egy 25 éves nő közlekedett autóval Simontornya irányából Tamási irányába a Gróf Széchenyi István utcában, amikor ismeretlen okból letért az úttestről és a bal oldali beton támfalnak ütközött. A baleset során a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Az anyagi káros balesetek közül két esetben vaddal ütközés történt Felsőnyék illetve Szakály közelében. A harmadik esetben a 65-ös úton a vaddal ütközést kívánta egy sofőr elkerülni, mivel 6-7 szarvast látott átkelni az úton. A kocsit jobbra kormányozva letért az útról és az árokban állt meg.

A rendőrök szombaton két főt fogtak el, és hármat állítottak elő.  Kollégáink egy büntető, és 11 szabálysértési feljelentést tettek. A szonda egy esetben volt pozitív.

Ismét volt állampolgári bejelentés migránsokkal kapcsolatban is. 2022. augusztus 6-án reggel fél hat körüli időben egy kalauz tett bejelentést, hogy a vonaton migráns személyek utaznak. A bátaszéki állomáson elfogásra került hét, magát szír állampolgárnak valló felnőtt korú férfi, akik nem tudták igazolni a Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat. Őket kollégáink visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában