Kékhír

2022.08.19. 19:00

Elfogták a többszörösen körözött férfit

A Polgárdi Rendőrőrs körzeti megbízottjának egy többszörösen körözött férfival kapcsolatban jutottak értékes információk a tudomására 2022 augusztusának elején. Értesülései és az időközben összegyűjtött adatok alapján a 31 éves mezőszentgyörgyi lakos egy budapesti társasház második emeleti lakásában bujkál a hatóságok elől - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az információk helytállóságáról 2022. augusztus 18-án kollégáival, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársaival közös, összehangolt akció során a körzeti megbízott személyesen is meggyőződhetett, miután a XIII. kerületi lakásba bejutva megtalálták a keresett személyt. A 31 éves férfi ellen a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja csalás, a Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ugyancsak csalás, továbbá járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki körözést. A jogsértésekből adódó szankciók sora itt még nem ért véget, a férfi ellen ugyanis a Székesfehérvári Járásbíróság lopás, míg a Budakörnyéki Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt rendelt el körözést.

Az egyenruhások a jogsértéseket halmozó férfit a helyszínen elfogták és a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, hogy rendőri segédlettel megkezdhesse egy korábbi csalás elkövetése miatt elrendelt szabadságvesztés büntetésének letöltését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában