Elkapták

2022.08.04. 15:04

A. Béla dunaújvárosi "erősember"cigit kért, ütött, majd angolosan távozott a mobiltelefonnal

Másfél órán belül elkapták a dunaújvárosi rendőrök azt a férfit, aki megütötte áldozatát, majd elvette mobiltelefonját.

police.hu

Fotó: Shutterstock

Kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, egy 25 éves helyi lakossal szemben - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2022. augusztus 3-án 2 óra 30 perc körül Dunaújvárosban, a Dózsa György és Szórád Márton út kereszteződésesében egy padon ülő férfihoz két másik lépett oda és cigarettát kértek. Miután a sértett nem tudott adni, az egyik férfi egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte, aki ennek következtében a földre esett és kezében levő telefontját elejtette. A 25 éves dunaújvárosi lakos a telefont felvette a földről, majd társával együtt távoztak a helyszínről. Az egyenruhások másfél órával később elkapták az elkövetőt és társát, akiket előállítottak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. A. Béla ruházatának átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eltulajdonított mobiltelefont, amit visszaadtak jogos tulajdonosának. Ezt követően a nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában