Kék hírek

2022.07.08. 10:17

Ittasan járművezetővel, valamint körözött személlyel szemben intézkedtek

police.hu

A körzeti megbízott 2022. július 7-én délelőtt 9 óra körül ellenőrzött egy tehergépjárművet és annak vezetőjét Rácalmáson, a Martinász utcában, írja a police.hu.  Az intézkedés során a miskei lakosról kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel azt korábban ittas vezetés miatt már bevonták tőle, valamint a nála alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogta és további mintavétel céljából előállította. Az 53 éves férfival szemben szabálysértési, valamint büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Enyingen, a Rákóczi utcában ellenőriztek a járőrök egy 24 éves férfit 2022. július 7-én délben. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a helyi lakos ellen körözés van érvényben, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

Vezető képünk illusztráció. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában