Abai házban fogták el - videóval

2022.07.07. 14:00

Évekig bujkált a hatóságok elől a férfi

Két év börtön elől menekült, elfogták.

police.hu

Bilincsben

Fotó: Shutterstock

G. János ellen elfogatóparancs volt érvényben, mivel a bíróság 2019 szeptemberében hivatali vesztegetés bűntett elkövetése miatt 2 év szabadságvesztésre ítélte, aminek letöltését nem kezdte meg.

Mivel feltehető volt, hogy a 33 éves férfi egy abai ingatlanban bujkál, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Abai Rendőrőrs egyenruhásai 2022. július 7-én hajnalban akciót szerveztek elfogására.

Nevezett személy, amint észlelte a rendőri jelenlétet, átszaladt az ingatlan udvarán, és egy melléképület alatt lévő, kifejezetten elrejtőzés céljára kialakított föld alatti verembe bújt. Ezen alkalommal azonban már nem menekülhetett el a hatóságok elől, megtalálói elfogták és megbilincselték.

A rendőrök a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában