Hírek a megyéből

2022.07.19. 09:48

Baleset helyszínén és körözött férfival szemben intézkedtek a rendőrök

police.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2022. július 18-án 8 óra 55 perckor a 6219-es számú út 2-es kilométerszelvényében, Nagyvenyim közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján 32 éves férfi közlekedett tehergépkocsival Nagyvenyim irányából Dunaújváros irányába. Haladása során egy kerékpárost kívánt megelőzni, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot, melynek során a 63 éves férfit elsodorta. A kerékpáros személyi sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

A rendőrök 2022. július 18-án 8 óra 45 perckor a 81-es számú főút és a 8205-ös számú út kereszteződésében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 33 éves férfi körözését a Móri Rendőrkapitányság elrendelte, mivel a rá jogerősen kiszabott közel százezer forint összegű pénzbírságot nem fizette meg. A helyi lakost a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában