Frissítve

2022.06.25. 15:22

Tűz ütött ki a rácalmási katolikus templom épülétben - képgalériával

A tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat Rácalmáson, ahol egy százötven négyzetméteres templomépület mellékhajójában volt tűz huszonöt négyzetméteren, az Adonyi úton.

duol.hu

Rácalmás, Szent István király Plébániatemplom Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Frisítés 16:16
A dunaújvárosi, a pusztaszabolcsi és a solti hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak. A lángok a templom főhajójának és mellékhajójának tetőszerkezetére nem terjedtek át. Az egységek a mellékhajóban tárolt kegytárgyakat az ott dolgozókkal együttműködve hozták ki az épületből. Jelenleg az utómunkálatokat végzik  tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

................................

Alaphír 15:22

Tűz keletkezett egy százötven négyzetméteres templomépületben, a rácalmási Adonyi úton. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltják a tüzet, további egy vízsugárral az épület mennyezetét hűtik. Pusztaszabolcsról és Soltról is elindultak hivatásos tűzoltók a helyszínre, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is az esethez tart - tájékoztatta szerkesztőségünket a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Lapunk nem hivatalos információból értesülve úgy tudja, hogy a templomben öt órakor esküvői ceremónia lett volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában