Hírek a megyéből

2022.06.29. 10:00

Meg nem fizetett tartozás és verekedés

police.hu

Fotó: Shutterstock

A rendőrök 2022. június 28-án 11 óra körül Baracs, Kokasdi utcában ellenőriztek egy 60 éves dunaújvárosi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi körözését a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elrendelte, mivel a rá kiszabott több százezer forint összegű pénzbüntetést nem fizette meg. Az egyenruhások előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe átszállították.

A járőrök 2022. június 27-én éjfél körül Martonvásár, Budai úton lévő hotelnél intézkedtek, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy két férfi előzetes szóváltást követően összeverekedett. Egy 22 éves debreceni lakos ököllel, több alkalommal fejen ütötte 44 éves lakótársát, aki egy vodkás üveggel viszonozta azt. A mentők a két férfit kórházba szállították, az egyenruhások ellenük büntetőeljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában