Kék hírek

2022.05.02. 15:00

Mozgalmas napjai voltak a megye rendőreinek hétvégén

Lopás elkövetőjével és balesetet szenvedett ittas sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Illusztráció

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. május 1-jén 0 óra körül, hogy Ercsiben, a Honvéd utcában egy családi házba egy férfi illetéktelenül behatolt, az ott lakók a lopás elkövetőjét tetten érték, visszatartják. Az egyenruhások a helyszínre érkezve megállapították, hogy a 38 éves helyi lakos a házba besurranva az előszoba egyik szekrényéről egy kulcscsomót tulajdonított el. Mikor megzavarták, megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban az ott élőknek sikerült ezt megakadályozni, írja a police.hu.

Az egyenruhások a tetten ért tolvajt előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol lopás vétség bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbevételét követően fogdába szállították.

Közúti közlekedési baleset történt 2022. május 1-jén 6 óra 25 perckor a 8123-as számú úton. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 19 éves nő közlekedett személygépkocsival Zámoly irányából, Székesfehérvár irányába, amikor haladása során az úttestről letért, majd egy fának csapódott. A baleset helyszínén alkalmazott alkoholteszter a hölgynél pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök előállították, majd ellene büntetőfeljelentést tettek.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában