Így közlekedtek ti!

2022.05.29. 11:00

Közlekedik a család-Fejér megyei döntő

A tavalyi évhez hasonlóan Székesfehérváron tartották a megyei fordulót.

police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2022. május 28-án tizenegyedik alkalommal rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű országos vetélkedő megyei fordulóját. A vetélkedő célja, hogy minél szélesebb körben felhívja az állampolgárok figyelmét a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára, közösségnevelő hatására. A székesfehérvári versenyre 16 család nevezett előzetesen. A résztvevők közlekedéssel összefüggő, elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat.

A versenyt legeredményesebben teljesítő három család – akiket a későbbiekben, elektronikus úton értesítenek - képviselheti Fejér megyét a 2022. augusztus 26-28-án Somogy és Fejér megye területén megrendezésre kerülő országos döntőn.

A helyszínen kihirdetésre került az „Így közlekedtek ti!” elnevezésű, az ORFK-Országos balesetmegelőzési Bizottság és a FMRFK- Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság megyei gyermekrajz-pályázaton résztvevő 15 helyezettje óvodás, alsó és felső tagozatos kategóriákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában