Szabályok betartása

2022.05.13. 10:00

Közlekedési kultúra napja Fejér megyében

Közel 300 kisgyermek vett részt a Fehérvári Civil Központ előtti téren megszervezett programon

police.hu

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából, 2022. május 12-én a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, a Székesfehérvári Önkormányzat és a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Megyei Területi Szervezetének együttműködésében megrendezett közlekedésbiztonsági programon óvodás és kisiskolás gyermekek vehettek részt. A rendezvényt a Fehérvári Civil Központ előtti téren tartották, ahol a szakemberek játékos és interaktív módon hívták fel a kicsik figyelmét a kulturált közlekedés fontosságára, a közlekedési szabályok betartására.

A szervezők vallják, a közlekedési kultúra fejlesztése azért is fontos, hiszen egyre több közlekedési eszköz, egyre több közlekedő van az utakon. Már a legkisebbeket megszólítva, az ő oktatásukon, nevelésükön keresztül jó eséllyel elérhető, hogy minél kevesebb konfliktus és baleset fordulhasson elő az utakon, a biztonságos közlekedés megteremthető legyen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában