Fejérben történt

2022.05.20. 21:00

Körözött személy és kábítószer

police.hu

A járőrök 2022. május 19-én délután Móron, a Fő utcán ellenőriztek egy 55 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság körözését rendelte el. A férfit az egyenruhások elfogták, majd a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracskai Objektumába szállították.

Kőszárhegyen, a Hősök utcában vontak intézkedés alá a járőrök 2022. május 19-én délután egy 23 éves százhalombattai lakost, akinek nadrágzsebéből alufóliába csomagolt zöld növényi törmelék, továbbá táskájából – a férfi elmondása szerint – marihuánát tartalmazó cigaretta került elő. K. Tamást a rendőrök elfogták, és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A kábítószergyanús anyagokat a férfitől lefoglalták, vizsgálatára szakértőt rendelnek ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában