Vádemelés

2022.05.03. 19:00

Késsel rontott a kocsira az utcán tomboló nő

Kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 36 éves nő ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség – tájékoztatta portálunkat dr. Kiss Yvette, a főügyészség sajtószóvivője.

A vádiratban foglaltak szerint a nő tavaly augusztus 19-én ismerkedett meg egy férfival, a későbbi sértettel, akivel párkapcsolatot is létesítettek.

Szeptember 11-én a sértett a lakóháza előtt parkolta le az általa használt, de egy bajai lakostól bérelt személygépkocsiját, majd átment az utcában néhány házzal feljebb lakó ismerőséhez. Rövid idő múlva a vádlott is a sértett után ment, szóváltásba keveredtek egymással.

A veszekedés után a vádlott féltékenységből elhatározta, hogy megrongálja a sértett által használt gépkocsit. Ezért visszament annak házába, ahol a konyhában magához vett egy kést. Ezután a késsel az utcán parkoló autónak mind a négy kerekén kivágta az autógumit, majd az útról felvett két betondarabot, amelyekkel bedobta az autó szélvédőjét. A gépkocsi szándékos megrongálásával összesen 112 ezer forint kárt okozott.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben próbára bocsátást  szorgalmaz a Szekszárdi Járásbíróságnál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában