Képgalériával

2022.04.05. 14:24

Lakástűz volt ma délelőtt Székesfehérváron

Társasházi lakás erkélyén keletkezett tűz április 5-én délelőtt Székesfehérváron.

Fotó: katasztrófavédelem

A Lövölde utcai épület nyolcadik emeletéről sűrű fekete füst gomolygott. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a lépcsőházon keresztül szerelt sugárral, valamint kívülről, a magasból mentő létraszerből fékezték meg a lángokat, miközben ellenőrizték, hogy a társasház többi lakásában már senki sem tartózkodik. A lakók az egységek kiérkezése előtt elhagyták az épületet.

Katasztrófavédelem képgalériája:

 

A kigyulladt lakás bejárati ajtaját akkumulátoros hidraulikus mentőszerszámmal feszítették fel a tűzoltók. Az erkélyről a tűz átterjedt a nappaliban lévő bútorokra, valamint a fölötte lévő lakás erkélyén elhelyezett két légkondicionálóra. A tűzzel érintett lakás sűrű füsttel telítődött, a bútorok megégtek, a falak erősen kormozódtak. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a többi lakásra nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában