Az érintett szakaszon forgalmi akadály

2022.04.25. 15:24

Két baleset is történt az M6-oson - Frissítve

A tűzoltók Dunaföldvár térségében, a Paks felé vezető oldalon végzik a mentést.

Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Frissítve 18:20 

Mint arról korábban beszámoltunk, balesetről érkezett bejelentés 2022. április 25-én 14 óra 39 perc körüli időben. Egy személygépkocsi vezetője közlekedett az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 90-es kilométerszelvény közelében, Dunaföldvár térségében, amikor egy teherautó előzésébe kezdett. Az autó azonban feltehetően műszaki hiba miatt leállt. A sofőr azonnal bekapcsolta a vészvillogót, de a mögötte közlekedő autós már nem tudott megállni, nekiütközött. Ezt követően a mögöttük harmadikként és negyedikként haladó két kocsi is beléjük hajtott. A balesetben senki nem sérült meg. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya Pécs felé oldalán előző- és haladósávot részben lezárták. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Frissítve 15:30

Balesetről érkezett bejelentés 2022. április 25-én 14 óra 39 perc körüli időben, Az eddig rendelkezésre álló információk szerint négy gépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 90-es kilométerszelvény közelében, Dunaföldvár térségében.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya Pécs felé oldalán előző- és haladósávi zárásra kell számítani az arra haladóknak, írja a police.hu. Kérjük az érintett útszakaszon fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Két baleset történt az M6-os autópálya 90-es kilométere közelében, egymástól száz méterre, Dunaföldvár térségében, a Paks felé vezető oldalon. Mindkét balesetben két-két személyautó ütközött össze. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, írja a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Vezető képünk illusztráció. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában