Életveszélyes sérüléseket okozott

2022.03.12. 14:39

Őrizetben a dunaújvárosi késelő

A gyanú szerint a 27 éves nő megsebesítette volt barátját, akit életveszélyes sérülésekkel vitt kórházba édesapja.

police.hu

Fotó: Shutterstock

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházból tett bejelentést az ügyeletes orvos a rendőrségre 2022. március 12-én 2 óra után nem sokkal arról, hogy egy 23 éves dunaújvárosi férfit a mellkasán friss, szúrt sebbel édesapja kórházba szállított. Az orvos szerint a fiatalember sérülése életveszélyt okozott, azonnali műtétre van szükség. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, írja a police.hu.

A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd lakóhelyén a reggeli órákban elfogták a 27 éves feltételezett elkövetőt, a sértett volt barátnőjét, akinek lakcímén több vérgyanús szennyeződést és az elkövetés vélt eszközét is feltalálták, majd lefoglalták. A nőt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Vezető képünk illusztráció. 

 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában