Rendőrségi hírek

2022.03.13. 09:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén március 12-én két könnyű sérüléses és négy anyagi káros baleset történt.

Munkatársaink öt személyt fogtak el és három főt állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai három szabálysértési feljelentést tettek. A rendőrök két biztonsági intézkedést hajtottak végre, írja a police.hu.

Mint azt korábban közöltük, tegnap délelőtt a 6-os és a 63-as számú főközlekedési utak kereszteződésében 3 gépjármű ütközött. A baleset során 6 személy könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben, a közlekedő járműveket Palánk, illetve Szedres irányába elterelték.  

Fotók: police.hu

Sárpilis és Várdomb között az 5113-as mellékút 19-es kilométerszelvényénél történt anyagi káros baleset 2022. március 12-én hajnalban.

Egy 35 éves bátaszéki férfi közlekedett az általa vezetett Opel Astra típusú személygépkocsival az említett helyen. Elmondása szerint őzek ugrottak elé, ezért fékezett és a kormányt jobbra rántotta. Autójával letért az úttestről, amely a tetején átfordult, majd az út menti füves területen a kerekeire állva nyerte el nyugalmi helyzetét.

A sofőrt a rendőrök megszondáztatták. Kiderült, hogy ittas állapotban vezetett, ezért előállították mintavételre.  

Ügyében a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett.  

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában