Testi sértés

2022.02.07. 19:00

Italozás közben fejen ütötte az ismerősét egy gitárral

A Bicskei Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2021. augusztus 6-án, Bicskén, italozás közben fejen ütötte az ismerősét egy gittárral.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádlott este az egyik parkban találkozott az arra járó sértettel, aki meghívatta magát a vádlott lakására. A terheltnél tartózkodott több rokon és ismerős, akikkel a sértett italozott. Az ittas sértett a vádlott egyik gyermekére megjegyzést tett, amelyet a férfi sérelmesnek tartott, ezért a sértettet lökdöste és kizavarta a lakásból. A férfi az udvarra menekült, ahol a terhelt egy gitárral felé ütött, azonban a sértett a karjával az ütést elhárította. A vádlott ismét a férfire sújtott a gitárral, amely ütés a sértett fejét érte, majd az ismerősök a vádlottat lefogták, így a férfi elmenekült a helyszínről. 

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést szenvedett, azonban a súlyosabb sérülés keletkezésének reális veszélye fennállt. 

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában