Az elmúlt 24 óra eseményei

2022.01.26. 19:00

Lopás és jogsi nélküli vezetés

police.hu

Székesfehérváron, a Havranek József utcából állítottak elő a rendőrök 2022. január 25-én reggel egy 47 éves nőt, akinek a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt folyamatban lévő büntető ügyben történő kihallgatása vált szükségessé. A megalapozott gyanú szerint ugyanis a nő 2021 áprilisában női és férfi parfümöket tulajdonított el több székesfehérvári üzletből. A nyomozók a nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

A járőrök 2022. január 25-én délután Alapon, a Fő utcában ellenőriztek egy személygépjárművet és annak sofőrjét, akiről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az 57 éves férfit a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt - a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából - őrizetbe vették, és a fogdába vitték.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában