Bűnügyi felügyeletbe került

2022.01.22. 07:00

Gyermekük előtt bántalmazta élettársát

A Székesfehérvári Járási Ügyészség önbíráskodás bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta annak a 30 éves férfinak a bűnügyi felügyelete elrendelését, aki gyermekük előtt verte meg élettársát, mert nem adott neki pénzt – tájékoztatta szerkesztőségünket Palkovitsné dr. Kész Anikó, a Fejér Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

duol.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. január 18-án délután egy Fejér megyei településen otthonukban összevitatkozott élettársával, és pénzt kért tőle. A nő adott 70.000,-Ft-ot, mire a férfi ki akarta venni párja kezéből a táskáját, többször arcon ütötte, és haját megtépte, miközben további összeget követelt tőle. 

Miután a nő értesítette a rendőröket, élettársa tovább bántalmazta, hajánál fogva földre rántotta, és megrugdalta.

A bántalmazás folytán a nő arcán, csuklóján és kezén zúzódásos sérüléseket szenvedett.

 

Mivel a férfi gyermekük előtt verte meg élettársát, a nyomozás további feladata az elkövetett cselekmény végleges jogi minősítésének meghatározása, így a későbbiekben esetlegesen további bűncselekmény is képezheti az eljárás tárgyát.

 

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, és négy hónapra technikai nyomkövető eszköz alkalmazásával elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét egy másik megyére, valamint előírta, hogy tartsa magát távol az élettársától és annak édesanyjától. A bíróság döntése végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában