Az elmúlt 24 óra eseményei

2021.12.13. 13:00

Rendőrségi hírek a megyéből

police.hu

A járőrök Szabadbattyánban igazoltattak 2021. december 12-én kora délután egy 35 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy egy elektromos kerékpár eltulajdonítása miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága körözést bocsátott ki ellene. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Az egyenruhások Sárkeresztúron, a Bem József utca és a Dózsa György utca kereszteződésénél ellenőriztek 2021. december 12-én délután egy Sárkeresztúr felől Székesfehérvár irányába közlekedő személygépjárművet és annak 21 éves vezetőjét. Az intézkedés alkalmával a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ezért előállították, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában