Több millió kárt okozott

2021.12.21. 07:45

Megrongálta a buszt, majd lefeküdt aludni

A rendőrségre bejelentés érkezett 2021. december 19-én, hogy valószínűleg az éjszaka folyamán Adony Szőlőhegyen egy utcán pakoló munkásokat szállító autóbuszt megrongáltak.

police.hu

Fotó: police.hu

Az egyenruhások 11 óra körül a helyszínre érkeztek és látták, hogy az említett jármű, vezető oldali ablakát betörték, a szélvédő több helyen is berepedt. Buszba belépve észlelték, hogy hatalmas a káosz, a műszerfalat összetörték, annak egy részét az ablakon kidobták, a kormánykerék melletti kapcsolóknak csak a hűlt helye maradt, ezzel több millió forint kárt okozva. Az egyenruhások egyre beljebb haladva, nagy meglepetésükre az egyik ülésen megtalálták a feltételezett elkövetőt, aki az előzőleg elfogyasztott alkohol hatására és cselekedeteiből eredő kimerültsége miatt békésen aludt.

A 20 éves érdi férfit a rendőrök miután felébresztették, elállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol nagyobb kárt okozó rongálás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során részben beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában