MEGSZŰNT A FORGALOMKORLÁTOZÁS

2021.11.02. 19:50

Papírgyári elágazásnál két autó ütközött – FRISSÍTVE

duol.hu

Fotó: LI

19:50 (frissítés) – Ahogyan arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. november 2-án 16 óra 50 perc körül a 6-os számú főúton, Dunaújváros külterületén, ahol két személygépjármű ütközött össze.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a forgalom újra zavartalanul haladhat.


17:52 (frissítés) – időközben a katasztrófavédelem is kiadata a tájékoztatót – A tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki egy utast

Összeütközött két gépkocsi Dunaújváros térségében, a 6-os főút és a Papírgyári út kereszteződésénél. A járművekben összesen négyen utaztak. Egy utas az egyik autóba szorult, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a mentők is megérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták.

 


17:50 (frissítés) – időközben megérkezett a rendőrségi közlemény az esetről – Dunaújváros külterületén, teljes útlezárás van érvényben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. november 2-án 16 óra 50 perc körül a 6-os számú főút 75-ös kilométerszelvényében, Dunaújváros külterületén, ahol két személygépjármű ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni az M6-os autópálya érintésével lehet.


Olvasói információk szerint – amit később a katasztrófavédelem részéről Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője is megerősített – Dunaújvárosban a Papírgyári elágazásnál két autó ütközött, emiatt teljes útzár van érvényben, tűzoltók is a helyszínen vannak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában