rendőrségi hírek

2021.11.14. 13:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

Ittas baleset okozóval és eltiltott járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Közúti közlekedési baleset történt 2021. november 13-án 0 óra 17 perckor a 8111-es számú úton, Vál közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Kajászó irányába, amikor a 46 éves sofőr egy útkanyarulatban elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, megcsúszott, majd az úttestről lehaladt és a bal oldali árokba hajtott, melynek következtében ő és utasa is személyi sérülést szenvedtek. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda, a rendőri intézkedés során, pozitív értéket jelzett, ezért az egyenruhások vezetői engedélyét a helyszínen elvették, azt követően előállították és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek, írja a police.hu.

A járőrök egy személygépkocsit és sofőrjét ellenőrizték Kőszárhegyen, a Fő utcán 2021. november 13-án 16 óra körül. Az intézkedés során a székesfehérvári lakos először testvére személyes adatit diktálta be a rendőröknek, nem véletlenül, mivel őt a járművezetéstől jogerősen eltiltotta a Győri Rendőrkapitányság. Az egyenruhások a 37 éves férfit, a sikeres azonosítás után ,előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában