mezőföldi krimi

2021.10.11. 09:00

Ittas sofőrök, lángoló tető és balesetek

A kéklámpásoknak a hétvégén sem volt nyugalmuk, erről az állampolgárok gondoskodtak.

police.hu

Fotó: LI

Már megint eltűnt...

Újra elűnt Nárai Alexa. A bejelentés szerint a 17 éves mezőfalvai lakos 2021. július 29-én Budapesten, a VIII. kerületi befogadó otthonból engedély nélkül, ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Megvan az ítélet

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség folytatólagosan, kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik 2020. augusztus 23-án ablak-befeszítéssel behatoltak egy dunaújvárosi vendéglátóipari helyre, majd onnan elvitték a pénztárgépet a benne lévő készpénzzel.

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egy-dunaujvarosi-bufebol-penztargepet-lopott-a-ket-ferfi-a-benne-levo-penzzel-4705076/

Ittas és jogsi nélkül vezető sofőröket fogtak

Ittasan, és vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrökkel szemben intézkedtek a rendőrök. A járőrök Dunaújváros belterületén ellenőriztek 2021. október 8-án nem sokkal éjfél után egy 34 éves sofőrt, aki gépkocsijával úgy vett rész a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetésre jogosító okmánnyal, mivel azt korábban már bevonták tőle. Ugyanezen az estén ellenőriztek egy Kia típusú személygépjárművet és annak vezetőjét Dunaújvárosban, a Magyar úton. Az intézkedés során a sofőrnél alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, valamint vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért az egyenruhások a 36 éves férfit a helyszínen elfogták és további mintavételre előállították.

Ittasan elütötte a traktort

Seregélyesen, a Vörösmarty Mihály utca és a Fő utca kereszteződéséhez kértek rendőri segítséget 2021. október 9-én délután, ahol személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 57 éves helyi lakos kerékpárjával közlekedett, amikor az útkereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget egy, a védett útvonalon haladó mezőgazdasági vontató részére, ezért összeütközött vele. A kerékpárral közlekedő férfinél alkalmazott légalkoholmérő pozitívértéket mutatott, ezért a rendőrök eljárást indítottak ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Az ütközés során a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Baleset az M6-oson

Két gépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 71-es kilométerszelvényénél, Dunaújváros térségében, a Pécs felé vezető irányban. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt két arra közlekedő szabadnapos tűzoltó áramtalanította a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Tűz Ercsiben

https://www.duol.hu/helyi-kiemelt/egy-csaladi-haz-tetoszerkezete-egett-ercsiben-4707653/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában