fő a biztonság

2021.09.22. 19:06

Köszönjük, hogy vigyáztok ránk – balesetmegelőzési figyelemfelhívás

A dunaújvárosi diákok balesetmegelőzési akció keretében hívták fel a járművezetők figyelmét a kijelölt gyalogos átkelőhelyek helyes megközelítésére.

police.hu

Nem a megszokott módon történt a gyalogosok úttesten történő átkelése Dunaújvárosban a Szórád Márton úton 2021. szeptember 22-én a reggeli órákban. A Dózsa György Általános Iskola tanulói ugyanis sorban léptek az úttestre, amikor egy arra közlekedő kívánt átkelni a túloldalra a kijelölt gyalogosátkelőhelyen, majd a járművezetők a „KÖSZÖNJÜK!” feliratot olvashatták ki a kisiskolások által kézben tartott papírlapra rajzolt egyedi betűkből.

Fotók: police.hu

A közlekedésbiztonsági akcióval a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai Kőhalmi László rendőr főtörzszázlós szervezésében hívták fel a sofőrök figyelmét arra, hogy kellő körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek az oktatási intézmények közelében, mivel ősszel megnövekszik a gyalogosok létszáma az iskolakezdést követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában