rendőrségi hírek

2021.09.27. 13:00

Ez történt az elmúlt 24 órában

police.hu

A rendőrök Soponyán, a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek 2021. szeptember 26-án hajnalban egy személygépkocsit, valamint 25 éves kálozi sofőrjét és a gépjármű utasát. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a két férfi a gépkocsi tulajdonosának tudomása és előzetes engedélye nélkül vitte el a járművet, emellett a 25 éves sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Az eset miatt jármű önkényes elvétele, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás írja a police.hu.

A járőrök Székesfehérváron, a Széchenyi utcában intézkedtek 2021. szeptember 26-án délelőtt egy 28 éves férfival szemben, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a férfit előállítását követően őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában