Hírek Fejér megyéből

2021.07.25. 21:00

Az elmúlt 24 órában történt

police.hu

A járőrök Polgárdiban, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak sofőrjét 2021. július 24-én délután. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították. A későbbi mérések eredménye is megerősítette a vezető ittasságát. A 31 éves kislángi férfiről az egyenruhások azt is megállapították, hogy vezetői engedélye nincs és azzal soha soha nem rendelkezett. Emiatt a sofőrt őrizetbe vették, és az elkövetett jogsértésekre tekintettel feljelentették.

 

Velencén, a Szabolcsi utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő besnyői járművezetőt a rendőrök 2021. július 24-én este. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy az autóra felhelyezett rendszámot egy másik járműre állították ki, ezért az egyenruhások a 22 éves férfit elfogták, a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, és büntető feljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában