többszöri tettenérés

2021.06.03. 07:00

Néhány napja szabadult a börtönből, máris lopással próbálkozott

Elfogták azt a 22 éves tolnai férfit, aki négy nap alatt legalább öt alkalommal bukott le bolti lopás miatt.

police.hu

Május utolsó hétvégéjén egy férfit több alkalommal is tetten értek Szekszárdon, amikor különböző boltokban lopott. Május 29-én nem sokkal dél után, az egyik helyi bevásárlóközpontból akart édességeket lopni. Néhány órával később egy másik üzletben próbálkozott, ahonnan flexkorongot akart elhozni fizetés nélkül, amikor a biztonsági őr tetten érte. Alig fél nappal később, május 30-án a délelőtti órákban egy harmadik boltban próbálkozott, ahol szintén lebukott. A 22 éves tolnai férfit a szekszárdi rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, írja a police.hu.

Az elkövetőt ez sem tartotta vissza attól, hogy 2021. június 1-jén újabb bűncselekményeket kövessen el. Ezen a napon három alkalommal ment be különböző üzletekbe azzal a céllal, hogy ismét ellopjon valamit. A délelőtti órákban egyszer sikerült több ruhát elvinnie egy boltból, ezért délután ismét visszatért ugyanabba az üzletbe, és újra ellopott néhány értéket. A szekszárdi rendőrök a késő délutáni órákban egy harmadik lopás alkalmával érték tetten. Az elkövetőt elfogták, előállították és ismét gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség megalapozott gyanúja miatt.

A kihallgatások, továbbá a bizonyítékok beszerzése során kiderült, hogy a 22 éves tolnai férfi néhány nappal a hétvégi lopások elkövetése előtt szabadult a börtönből, és a Szekszárdi Rendőrkapitányságon több, korábban elkövetett lopás miatt van ellene folyamatban eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában