forgalomkorlátozás

2021.05.07. 16:17

Többen megsérültek a balesetben – félpályás útlezárás volt a 6-os főúton

Két személygépkocsi ütközött össze Paks és Dunaföldvár között.

police.hu

kék villogó baleset

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Frissítés:

Véget ért a délután Dunaföldvár térségében történt baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. május 7-én 15 óra 41 perckor. Egy személygépkocsi közlekedett a 6-os főút 97-es kilométerszelvénye közelében, Paks és Dunaföldvár között, amikor ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és egy másik autónak ütközött. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személy könnyebben megsérültek. Őt a mentők kórházba szállították.


Eredeti hír:

Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. május 7-én 15 óra 41 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 97-es kilométerszelvénye közelében, Paks és Dunaföldvár között. A balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárásra kell számítani az arra haladóknak. A forgalmat rendőrök irányítják. Az arra közlekedők fokozott óvatossággal haladjanak!

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában