mezőföldi krimi

2021.05.25. 19:00

Mutatjuk a hosszú hétvége rendőrségi termését

A kéklámpásoknak a hétvégén sem volt nyugalmuk, erről az állampolgárok gondoskodtak.

police.hu

Fotó: LI

A sort kezdjük Dunaföldváron, ahol egy inkább aranyos, mintsem tragikus történetről számolhatunk be (szerencsére). A Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületet közösségi oldalán számolt be az alábbiakról:

Egy kevésbé vidám (de valós) történet szerint Dunaújvárosban, a Venyimi úton ellenőriztek a járőrök 2021. május 23-án délelőtt egy személygépjárművet és azt vezető 46 éves férfit, akivel szemben az intézkedés során alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a mezőfalvai lakost elfogták és további mintavételre előállították.

Már pünkösd hétfőn történt baleset a 6-os úton. Összeütközött két gépkocsi a 6-os főút 80-as kilométerszelvényénél, Baracs térségében. A járművekben összesen négyen utaztak, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt mindannyian el tudták hagyni a kocsikat.

Szintén pünkösd hétfőn történt, hogy az egyenruhások Mezőfalván, a Vörösmarty utcában ellenőriztek 2021. május 24-én reggel egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 24 éves előszállási sofőrt korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltották, ezért a férfit a rendőrök elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Eltűnés miatt körözött fiatalt találtak meg a rendőrök Perkátán, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában 2021. május 24-én délután. A 17 éves fiú engedély nélkül volt távol lepsényi otthonától. A rendőrök biztonságba helyezték, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd meghallgatását követően nevelőinek átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában