kék hírek

2021.05.25. 17:00

Ittasan, vezetői engedély nélkül, más rendszámú autót vezetett

A paksi rendőrök a hétvégén intézkedtek egy 28 éves drágszéli férfival szemben, aki ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedett. A sofőr olyan gépkocsit vezetett, melyre más autó rendszámát szerelte fel.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

Pakson ellenőriztek egy Nissan típusú személygépkocsit és annak vezetőjét 2021. május 22 -én 03 óra 02 perckor az egyenruhások. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy az autóra felszerelt rendszámot egy Suzukira adták ki a hatóságok. A 28 éves drágszéli férfi elmondta a rendőröknek, hogy a kocsira ő szerelte fel a hatósági jelzést, mert korábban a Nissanra kiadott rendszámot a rendőrök elvették tőle, mert a gépkocsit korábban már kivonták a forgalomból.

Munkatársaink a sofőrt is ellenőrizték, aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mert korábban több évre eltiltották a jármű vezetésétől. Az eltiltás ugyan lejárt, de a férfi azóta sem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal. A rendőrök megszondáztatták az autó vezetőjét, mely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

A Paksi Rendőrkapitányságon a 28 éves drágszéli férfival szemben – az általa elkövetett bűncselekmények és szabálysértések miatt – több eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában