kék hír

2021.02.09. 01:50

Elgázolták az illegális migránsokat szállító autó sofőrjét – FRISSÍTVE

A járművezető a rendőröket meglátva kiugrott az autójából és a pályatesteket elválasztó szalagkorláton átugorva próbált menekülni.

police.hu

Fotó: police.hu

Frissítés (01:37) -MEGSZŰNT A FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ M6-OS AUTÓPÁLYÁN

A rendőrök feloldották a teljes útlezárást Besnyő térségében. A forgalom újra zavartalanul halad a Budapest felé vezető oldalon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében, Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon, ahol egy személygépjármű gyalogost gázolt.

A rendőrök a teljes útlezárást feloldották, az autópálya érintett oldala újra teljes szélességében járható.


A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának információi alapján akartak megállítani egy magyar rendszámú autót 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében található Fácános pihenőhelyen, Besnyő térségében.

A sofőr a rendőröket meglátva először autójával, majd a járművet hátrahagyva, gyalogosan próbált meg elmenekülni, a pályatesteket elválasztó szalagkorláton átugrott és ekkor elgázolta egy szabályosan közlekedő személygépjármű.

A baleset során az eddig ismeretlen férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utasként tartózkodó öt szír állampolgár magyarországi tartózkodását nem tudta hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrök elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában