15 köbméter

2021.02.16. 10:00

Az út mellett rakta le a veszélyes hulladékot a dunaújvárosi férfi

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy dunaújvárosi férfival szemben folytattak, aki Dunaföldvár külterületén, az út mellett dobott ki csaknem 15 köbméternyi szemetet.

police.hu

Bejelentés érkezett 2020 októberében, hogy Dunaföldvár külterületén, egy mezőgazdasági célra kialakított területen körülbelül 15 köbméternyi hulladékot helyezett ki. A bejelentést követően a Paksi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.

Fotók: police.hu

Az ügyben kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a kihelyezett szemét egy része veszélyes hulladék. A beszerzett bizonyítékok alapján a szemét lerakásával egy dunaújvárosi lakost gyanúsítottak meg a rendőrök. A paksi nyomozók a férfit hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, aki a hulladék lerakását elismerte.

A Paksi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában