tragédia

2021.01.28. 09:17

Halálos baleset történt a 6-os főúton – Frissítve

Ketten haltak meg a főút Ercsi és Érd közötti szakaszán történt közlekedési balesetben.

police.hu

Fotó: illusztráció

Frissítve – 08:49

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 28-án 6 óra 40 perc körül a 6. számú főúton, Százhalombatta térségében.

Egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy tehergépjárművel. A baleset következtében a személyautó 19 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a tehergépkocsiban tartózkodó három ember megsérült. Egyikük életéért hiába küzdöttek a mentők, a járművezető a helyszínen belehalt sérüléseibe. Két utasát, egy 23, valamint egy 39 éves férfit a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányban a 25-s, valamint a 29-s kilométereknél lévő körforgalmaknál az M6 autópályára terelik, azt a helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 28-án 6 óra 40 perc körül a 6. számú főúton Százhalombatta térségében. Egy személygépkocsi haladt Ercsi felől Érd irányába, amikor egyelőre tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerint bal oldalra és összeütközött egy tehergépjárművel. A baleset következtében a személyautó sofőrje a helyszínen meghalt, a tehergépkocsiban utazó három ember megsérült.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányban a 25-s, valamint a 29-s kilométereknél lévő körforgalmaknál az M6 autópályára terelik, azt a helyszíni szemle és a mentési munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá – írja a police.hu.

Fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában