modern technikával felszerelve

2020.12.23. 18:00

Új szolgálati gépjárművek Fejér megyében

Három új járművet adott át Fejér megye rendőrfőkapitánya.

police.hu

A nyílt uniós közbeszerzési eljárás keretében beszerzett három új szolgálati gépjárművel gazdagodott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, írja a police.hu. Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2020. december 22-én a járművek kulcsait jelképesen, ünnepélyes keretek között adta át Székesfehérváron.

Fotók: police.hu

A szolgálati feladatok gyors, hatékony és biztonságos ellátását szolgáló, modern technikával, nyári és téli gumiabroncskészlettel felszerelt gépjárművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, melynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatatás.

A két Volkswagen Transporter gyártmányú, civil jellegű kisbusz, valamint az Audi A3 típusú személygépkocsi a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság helyi és területi szervei feladatellátását segítik a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában