24 óra eseményei

2020.12.05. 15:00

Bántalmazás, rongálás, elfogás

Súlyos testi sértés és garázdaság miatt állítottak elő a székesfehérvári rendőrök, körözött férfival szemben intézkedtek a gárdonyi járőrök. Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei:

police.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A police.hu szerint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy 43 éves férfival szemben. A pátkai lakos 2020. december 4-én délelőtt Pátkán, a Kossuth Lajos utcában egy szintén helyi illetőségű 47 éves férfit többször arcon ütött és megrúgott. A bántalmazás következtében a sértett az elsődleges orvosi adatok szerint súlyosan megsérült.

A járőrök Székesfehérváron, a Palotai úton lévő parkolóból állítottak elő 2020. december 4-én kora délután egy 42 éves seregélyesi nőt, aki a gyanú szerint vitába keveredett egy férfival, majd belerúgott annak autójába. A jármű megrongálódott. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki az asszonyt.

Ercsiben, a Fő utcában ellenőriztek 2020. december 4-én délelőtt a rendőrök egy 42 éves lepsényi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá korábban jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A férfit az Ercsi Rendőrőrsre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában