ha tud segítsen

2020.12.02. 15:00

Baleset szemtanúinak jelentkezést várják

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1661/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, írja a police.hu.

Fotók: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 30-án 11 óra 15 perckor egy ismeretlen típusú és hatósági rendszámú gépkocsi vezetője Dunaújvárosban, a Dózsa György úton a belváros irányába közlekedett, majd a Szórád Márton úton található kereszteződésben a Piac tér irányába jobbra fordult. A gépjármű sofőrje kanyarodási manővere során nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki – a kijelölt kerékpárúton – a Szórád Márton úton a 6-os számú főút irányába közlekedett, és elsodorta őt. A kerékpáros az ütközés következtében megsérült. A gépkocsi vezetője az ütközést követően adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555 -111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában