Közlekedési baleset

2020.10.17. 15:00

Árokba hajtott egy autó a 6-os főúton Bölcskénél

A 97-es kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani.

duol.hu

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Frissítés 2020.10.19. 15:00

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett a 6-os számú főúton 2020. október 17-én 15 óra 20 perckor Dunaföldvár térségében Paks irányába, amikor egy szarvas ugrott az autó elé. A sofőr, hogy elkerülje az ütközést először balra, majd jobbra kormányozta járművét, azonban elveszítette uralmát az autó felett, lesodródott az útról, árokba hajtott, ahol kidöntött egy útjelző táblát. A balesetben a kocsi nagyvátyi vezetője és utasai az elsődleges információ szerint könnyebben sérültek- tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.


Frissítés 18:00

A balesetben az elsődleges adatok szerint hárman könnyebben megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Frissítés a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményével:

Egy autó árokba hajtott Dunaföldvár térségében.

Személyi sérüléses baleset történt 2020. október 17-én 15 óra 21 perckor a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében. Egy személygépkocsi ismeretlen körülmények között árokba hajtott, ahol kidöntött egy útjelző táblát. Többen megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben. A forgalmat rendőrök irányítják.

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság


Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 6-os főút 97-es kilométerénél, Bölcske térségében. A balesethez a paksi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztat a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában