kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon

2020.09.05. 20:40

Életét vesztette a hőlégballonos balesetben – Frissítve

Lezuhant egy hőlégballon Vál térségében.

police.hu

Frissítve 09. 06 12:30

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2020. szeptember 5-én 18 óra 56 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Vál külterületén egy hőlégballon leszállás közben tisztázatlan körülmények között kigyulladt és mezőgazdasági területre zuhant, írja a police.hu. A légi jármű kosarában négyen tartózkodtak, akik közül két nő és egy férfi súlyosan megsérültek, míg negyedik társuk, egy 58 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit halált okozó légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény gyanúja miatt a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette.

Fotók: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. szeptember 5-én 18 óra 55 perckor Vál térségében – eddig ismeretlen okból és körülmények között – kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon. A ballon kosarában négy személy utazott, akik közül hárman megsérültek, egy fő pedig a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esethez az érdi, a pusztaszabolcsi és a székesfehérvári hivatásos, valamint a váli önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megtalálták a kosarat, valamint a ballont is, és egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában