Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2020.07.01. 13:00

Elismerés Semmelweis-nap alkalmából

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Semmelweis-nap alkalmából emléktárgyat adományozott dr. Gábor Ágnesnek, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központ főorvosának.

FMKI

Fotó: gaboragnes

Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz oka felfedezőjének születésnapján, július elsején ünnepel a magyar egészségügy: 1992 óta ezen a napon minden évben szakmai elismeréseket adnak át az egészségügyben dolgozóknak.

Fotó: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója javaslatára a betegellátás, a gyógyítás, a fizikai és lelki egészség megőrzése érdekében hosszú időn át végzett kiemelkedő, valamint a koronavírus-járvány megfékezésében és hatásainak elhárításában közvetlenül kifejtett példamutató szakmai tevékenysége elismeréseként Semmelweis-nap alkalmából emléktárgyat adományozott dr. Gábor Ágnes rendvédelmi igazgatási alkalmazottnak, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központ főorvosának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában