A teljes útlezárást feloldották

2020.06.09. 14:48

Halálos baleset történt Nagyvenyim külterületén – Frissítve

Az érintett útszakaszt lezárták.

FMKI

Fotó: LI

2020. 06. 09-én délután összeütközött két személygépkocsi a Mezőfalva és Nagyvenyim közötti úton. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, adta hírül a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítve – 15:10

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. június 9-én 14 óra 19 perckor a 6219-es számú út 6-os kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset során az egyik járművezető életét vesztette, továbbá két személy megsérült, írj a police.hu.

A szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni Baracs település, valamint a 6228-as számú út érintésével lehet.

Frissítve – 18:05

Teljes szélességében járható a 6219-es számú út Nagyvenyim és Mezőfalva közötti szakasza. Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. június 9-én 14 óra 19 perckor a 6219-es számú úton, Nagyvenyim közelében, írja a police.hu. A baleset során két autó frontálisan ütközött. Az egyik jármű 52 éves mezőfalvai sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá a másik jármű vezetőjét és utasát – szintén mezőfalvai lakos – a mentők kórházba szállították.

A rendőrök a teljes útlezárást 17 óra 45 perckor feloldották, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában