Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2020.06.01. 09:10

Egy dunaújvárosi lakos elveszítette uralmát a jármű felett

Mezőszilason és Baracson ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

duol.hu

Fotó: police.hu

Baracs külterületén történt balesethez kértek rendőri segítséget. Egy Suzuki típusú személygépkocsival közlekedő dunaújvárosi lakos elveszítette uralmát a jármű felett, letért az úttestről, majd az oldalára borult. A sofőrrel szemben alkalmazott szonda ittasságot jelzett, majd a további mintavételek is igazolták, hogy ittasan vezetett. A 45 éves nő ellen a rendőrök büntető feljelentést tettek, a vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Fotó: police.hu
police.hu

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 31-én, Fejér megyében. Először Mezőszilason, a Rákóczi Ferenc utcában ellenőriztek 20 óra 54 perckor egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost, akinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A férfit előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol újabb mérések eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene. Ezután, éjfél körül, a 62121-es számú úton,

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában