HÍREK FEJÉR MEGYÉBŐL

2020.06.14. 07:34

Dunaújvárosban találták meg a 16 éves lányt

Ittas járművezetővel és eltűnt személlyel szemben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejér megyéből.

police

A police.hu tájékoztatása szerint eltűnés miatt körözött fiatalt találtak meg 2020. június 13-án délután a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei, aki engedély nélkül volt távol nemescsói otthonból. A rendőrök a 16 éves lányt biztonságba helyezték, majd átadták hozzátartozójának.

A járőrök 2020. június 13-án hajnalban, Agárdon a Gárdonyi Géza utcában ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépjárművet és annak vezetőjét. Az intézkedéskor a sofőrnél alkalmazott légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások a 31 éves helyi férfit elfogták, további mintavételre előállították, a vezetői engedélyét pedig bevonták. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában