zavart állapot

2020.04.23. 11:30

Rendőrségi hírek az elmúlt 24 órából

Garázdaság és rongálás Sárgobárd külterületén, biztonsági intézkedés Székesfehérváron.

duol.hu

Fotós: police.hu

A police.hu szerint Sárbogárdot Nagykarácsonnyal összekötő 6219-es számú úton, 2020. április 22-én 11 óra 45 perc körül egy 40 éves kunadacsi lakos gépjárművel egy másik járművet vontatott. A járműszerelvény egy úton dolgozó mezőgazdasági haszongép mellett történő elhaladása során a vontatott jármű visszapillantó tükrét a munkagép forgórésze letörte. A 40 éves férfi megállt, majd a földről felvett tükörrel odament a munkagép kezelőjéhez, azt hozzávágta, közben szidalmazta a férfit, majd a tükröt a haszongép első szélvédőjének dobta, amely betört. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai az agresszív férfit a rendőrségre előállították, és garázdaság, valamint rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 22-én este érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Kodolányi János utcában egy zavart állapotban lévő nőre lettek figyelmesek. A rendőrök a megadott helyen egy 45 éves helyi lakost találtak, hozzá mentőt hívtak, akik kórházba szállították a segítségre szorulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában