baleset

2020.03.31. 11:29

Segítséget kérnek a dunaújvárosi rendőrök

A dunaújvárosi rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

duol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/421/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. – Írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. március 20-án 13 óra 45 perc körül Dunaújvárosban, a Velinszky László utcában található áruház parkolójában, az Építők útja irányába közlekedett gyalogosan az a nő, akit egy parkolóhelyről éppen elinduló, hátramenetet végző ismeretlen járművezető elütött. A gyalogos az aszfaltra esett, az ismeretlen járművezető pedig – tekintettel a nő azon nyilatkozatára, miszerint nem sérült meg – továbbhajtott. A későbbiekben azonban orvosi vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a baleset következtében a nő súlyosan megsérült.

A rendőrség kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a balesetet okozó autóval, esteleg sofőrjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában