Cece, Székesfehérvár

2020.01.18. 08:00

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

duol.hu

A járőrök Cecén, a József Attila utcában ellenőriztek egy 40 éves férfit 2020. január 17-én délelőtt, akiről megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, mivel a rá jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták, a helyi rendőrőrsre előállították, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották.

Székesfehérváron, egy a Holland fasoron levő gyorsétterem parkolójában ellenőriztek a járőrök egy 41 éves, egy 34 éves férfit és egy 15 éves fiatal fiút 2020. január 17-én kora délután, mivel bejelentés érkezett arról, hogy nem sokkal korábban a két idősebb férfi egy közeli bevásárlóközpontban több mint 200 ezer forint értékben szeszes italt és egyéb használati tárgyakat készítettek össze egy bevásárlókosárba úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították. Ezután, a fiatalkorú társuk pedig megkísérelte azokat fizetés nélkül kivinni az üzletből. Az egyenruhások az ercsi lakosokat elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük a nyomozók büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!