rendőrségi összesítő

2019.11.11. 10:30

Közúti baleset, és körözött emberek elfogása – aktív volt a rendőrség

A mögöttünk hagyott hétvégén is volt dolga bőven az illetékes szerveknek.

police.hu

November 8.

Ercsiben, a József Attila utcában ellenőriztek a rendőrök egy 22 éves tabajdi lakost 2019. november 8-án délelőtt. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a férfit elfogták a helyi rendőrőrsre előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

November 9.

Sárosdon, a Komáromi utcában ellenőriztek a rendőrök egy sárkeresztúri lakost 2019. november 9-én délelőtt. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Járásbíróság tartózkodási hely megállapítása végett, valamint a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is a férfi körözését rendelte el. Az egyenruhások a 30 éves férfit elfogták a rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

November 10.

Besnyő térségében, a Dunaújváros felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 10-én 18 óra 20 perc körül az M6-os autópálya 42-es kilométerszelvényében, Besnyő térségében, a Dunaújváros felé vezető oldalon, ahol négy személygépjármű ütközött össze. Később a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya érintett szakasza újra teljes szélességében járhatóvá vált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában